joi, 8 iunie 2017

Magazinul Antic ExLibris - loc pentru iubitorii de cărți

  Dacă vreți să vă cumpărați cărți faine, în limba engleză, din toate domeniile, albume de artă, postere, articole de birotică și papetărie, cărticele și jucării pentru preșcolari, fără să vă ruinați financiar, Antic ExLibris e locul magic :)
  Noi știm de ceva vreme magazinele, dar nu am apucat să emit cu voce tare și aici, dar iată că a venit momentul, mai ales că toți cei cărora le-am recomandat ”sursa” au fost încântați și îmi spun că și-au făcut un obicei din a cumpăra de acolo, fie pentru ei, fie pentru cadouri...

 Acum câțiva ani, Bubu mi-a atras atenția, la un târg de carte, La Dalles (ehee, frumos era când târgul Kilipirim se ținea acolo...) că au produse de papetărie de calitate, la prețuri bune și chiar și-a cumpărat un carnet pe care mai desenează și acum din când în când (e pasionată, are zeci de caiete, agende, carnețele, caiețele și registre), iar eu mi-am cumpărat o carte foarte drăguță cu ilustrații și modele vintage, apoi nu i-am mai găsit pe nicăieri, până mi-a spus o prietenă că și-a cumpărat ”tone” de cărți, la prețuri incredibil de mici, de la un magazin aflat vis-a-vis de Cocor. De-atunci drumurile noastre trec des pe acolo, căci oferta e bogată, iar titlurile se tot actualizează.

Pe scurt, iată ce puteți găsi: literatură, albume de artă, cărți de istorie, mitologie, cărți practice (bricolaj, grădinărit, gastronomie, lucru de mână), dicționare, albume de bandă desenată, jucării și cărticele interactive, cărți tehnice fel de fel, papetărie și mici obiecte de decor - aveți toată lista aici.
 Cărțile sunt noi, în bună condiție, au prețuri plecând de la 4,99 lei și ajung până la 39,99 lei, dar este posibil să fie și volume un pic mai scumpe, însă nu foarte, comparativ cu cât sunt ele în librării. Noi mergem des, cum spuneam, și ne-am luat de acolo în mare parte albume de artă și bandă desenată, numeroase cărți de croitorie (majoritatea au CD cu instrucțiuni inclus și tipare destul de bune), cutii de tablă, mici jucării, cărți de colorat.


 Magazinele sunt ușor de găsit, ambele sunt în zona Centrului Vechi, unul pe str. Doamnei și unul pe bd. I.C Brătianu, partea grozavă e că au program zilnic, de la 10.00 la 22.00, inclusiv sâmbăta și duminica, iar cei care nu sunteți din București, nu-i bai, produsele se pot comanda online, taxele de transport sunt absolut decente, plus că scăpați de cărat ditamai sacoșa (noi nu reușim, mereu plecăm de acolo cu ceva)  ;)😉
 Dacă vizitați locul sau comandați din magazinul online, aștept impresii...

 Sursa foto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu